Educomm Eduverzum Virtuális Nyelviskola

Önarckép
Egy ötlet azoknak, akik már jól tudnak angolul vagy németül...
by Nagy Dénes - Thursday, 12 November 2009, 12:27 PM
  Kedves Tanulónk,

Jómagam külsős előadóként tanítok a Szent István Egyetemen, és most az egyetem indít egy képzést, ami talán téged is érdekelhet, ezért gondoltam, talán hasznosnak tartod majd ezt a hírt is...

A SZIE GTK Idegen Nyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Tanszéke KERESZTFÉLÉVES AGRÁR SZAKFORDÍTÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉST indít ANGOL és NÉMET nyelvből Budapesten és/vagy Gödöllőn.

A képzés időtartama 4 félévszie logo
A képzés díja: 149 000 Ft / félév
A képzés, mivel keresztféléves, 2010. februárban indul
A jelentkezési határidő: 2009. november 24.
A felvételi vizsga időpontja: 2009. november 28. 10–12 óra, Gödöllő, SZIE, 313. terem

A felvételhez szükséges: főiskolai vagy egyetemi diploma, a választott nyelvből minimum erős középfokú nyelvtudás, sikeres írásbeli alkalmassági vizsga.

A képzés ügyében fordulj bizalommal Dróth Júliához, ő nagyon kedves és szívesen útbaigazít.
tel: 06/28/522-093;
e-mail: droth.julia@gtk.szie.hu
Jelentkezési lap innen tölthető le, és bővebb információt is itt találsz: http://gtk.szie.hu/index.php?id=kepzesek&art_id=92&lang=hun

(Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az egyetem nem kért engem és nem fizetett nekem azért, hogy a mai hír erről a képzésről szóljon, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy a nyelvet jól beszélő tanulóinkat érdekelheti ez a szaknyelvi képzés!)

• Ha szeretnéd megosztani a véleményedet másokkal is angol témában, kattints ide, ha német témában, akkor ide vagy általános témákban, ide. Ezen fórumok követése szabadon választható, így az üzenetedet csak azok látják, akik azt kifejezetten kérik.
  • Erre a fórumbejegyzésre nem tudsz a fórumon belül válaszolni és erről a fórumról csak azonosítód törlésével tudsz leiratkozni. Ha ezt szeretnéd, kattints ide!
  • Minden egyes modulnak van saját fóruma, amelyben az adott modullal kapcsolatban találhatsz tanulói hozzászólásokat.

• További jó tanulást!
    Dénes