![]() | Egy ötlet azoknak, akik már jól tudnak angolul vagy németül... |
|
Kedves Tanulónk, Jómagam külsős előadóként tanítok a Szent István Egyetemen, és most az egyetem indít egy képzést, ami talán téged is érdekelhet, ezért gondoltam, talán hasznosnak tartod majd ezt a hírt is... A SZIE GTK Idegen Nyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Tanszéke KERESZTFÉLÉVES AGRÁR SZAKFORDÍTÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉST indít ANGOL és NÉMET nyelvből Budapesten és/vagy Gödöllőn. A képzés időtartama 4 félév ![]() A képzés díja: 149 000 Ft / félév A képzés, mivel keresztféléves, 2010. februárban indul A jelentkezési határidő: 2009. november 24. A felvételi vizsga időpontja: 2009. november 28. 10–12 óra, Gödöllő, SZIE, 313. terem A felvételhez szükséges: főiskolai vagy egyetemi diploma, a választott nyelvből minimum erős középfokú nyelvtudás, sikeres írásbeli alkalmassági vizsga. A képzés ügyében fordulj bizalommal Dróth Júliához, ő nagyon kedves és szívesen útbaigazít. tel: 06/28/522-093; e-mail: droth.julia@gtk.szie.hu Jelentkezési lap innen tölthető le, és bővebb információt is itt találsz: http://gtk.szie.hu/index.php?id=kepzesek&art_id=92&lang=hun (Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az egyetem nem kért engem és nem fizetett nekem azért, hogy a mai hír erről a képzésről szóljon, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy a nyelvet jól beszélő tanulóinkat érdekelheti ez a szaknyelvi képzés!) További jó tanulást!
Dénes |